O podjetju

Ponudba

Mežnar d.o.o. je družinsko podjetje katero se že 45 let ukvarja z izvedbo strojnih del z opremo na podorčju Slovenije. Podjetje je svojo osnovno dejavnost–strojno instalacijska dela v stanovanjskih in poslovnih objektih tekom uspešnega poslovanja razširila tudi v program distributer,prodajalec in montazer klimatsih naprav.

V podjetju delamo izkušeni in zaupanja vredni ljudje, s ciljem, da napredek stroke približamo potrebam posameznika, ki se na nas obrne z željo po nabavi klimatskih naprav in sistemov za gretje, hlajenje in prezračevanje prostorov. Iskreni odnos do strank, zavzeto strokovno delo, poznavanje trga in skrb za potrošnika so vrednote, ki so nam omogočile sodelovanje z vodilnimi proizvajalci, ki se dan za dnem ukvarjajo z razvojem in sledijo zahtevam potrošnikov.

Potrebe trga in slovenskega potrošnika so za nas prioriteta, ki jo prek izkušenj monterjev na terenu prenašamo do proizvajalca, s katerim smo v stalnem in neposrednem stiku. Tesno sodelujemo s slovenskimi projektanti, montažerji in pooblaščenimi serviserji, katerim skupaj s proizvajalcem zagotavljamo redno zalogo blaga, hitre odgovore in dobavo, vso tehnično podporo in rezervne dele, redno izobraževanje v tujini, izpopolnjevanje doma ter vso potrebno tehnično dokumentacijo.

Glede na to, da delamo in poslujemo na dolge proge, kupcem zagotavljamo samo kvalitetne materiale in opremo katere so dobavljive na trgu in jim posledicno zagotavljamo tudi garancijo do 3 let.

Našim strankam lahko zagotovimo samo kvalitetno opremo preverjenih znamk Toshiba,Daikim in Mitsubishi za katere nudimo kvalitetne storitve dobave, montaže in servisa.

Vsebine na spletni strani so informativne. Za morebitne napake ne odgovarjamo. Za natančen izračun ponudbe nas kontaktirajte. kontaktKontaktni obrazec facebookFacebook googleGoogle+ Brezplačni telefon: 080 87 88 © Mežnar d.o.o. - varcevanjeenergije.com 2013 izdelava: iti.si